Vastaanotto

Osteopaattiopiskelijat suorittavat tutorin ohjauksessa valmistumiseen vaadittavia harjoitustöitä. Voit tulla vastaanotolle hoidattamaan tuki- ja liikuntaelinperäisiä kiputilojasi tai ennaltaehkäisemään niiden syntymistä. Opiskelijat hoitavat kaikkia yleisempiä tuki- ja liikuntaelinvaivoja, selkä- ja niskakipua, nivelrikkoa, urheiluvammoja tai jännealueen ongelmia kuten tenniskyynärpäätä. Hoitoon et tarvitse lääkärin lähetettä.

Hoitoina käytetään manuaalisista keinoista nivelten mobilisaatiota ja manipulaatiota sekä erilaisia pehmytkudostekniikoita, kuten faskiakäsittelyitä. Lisäksi käytössä on terapeuttisen harjoittelun eri keinoja lihasten vahvistuksista, venytyksiin ja liikehallinnan parantamiseen. Tärkeä rooli hoidossa on neuvonnalla ja ohjauksella, jotta vaivojen synty tai uusiutuminen estettäisiin.

Opiskelijavastaanoton hinta on vain 40 euroa per käyntikerta. Kaikki osteopatiaan erikoistuvat opiskelijamme ovat jo valmiiksi terveydenhuollon ammattilaisia, kuten fysioterapeutteja ja koulutettuja hierojia, jotka ovat Valviran valvomia ja Terhikki-rekisterissä. Heidän tavanomaiset vastaanottohintansa ovat 45 – 60 euroa, joten tulemalla hoitoon opiskelijavastaanottoon voit säästää myös selvää rahaa!